Achtergrond afbeelding

Vakgarage
Auto Versteeg Buurman Barneveld

Contact

Albert Plesmanstraat 20
3772 MN Barneveld

Over ons

Auto Versteeg Buurman bestaat al sinds 1966. Ries Versteeg begon in Voorthuizen een Simca dealerschap, wat later uitgroeide tot Auto Versteeg Buurman met meerdere vestigingen in de regio Foodvalley.
De oorsprong van de vestiging in Barneveld gaat terug naar 1982 waar André de Vor destijds startte met een Mitsubishi en Saab dealerschap. In 2004 werd naast Mitsubishi ook een dealerschap aangegaan voor Citroën.
Auto Versteeg Buurman heeft in 2008 de activiteiten van André de Vor overgenomen en sinds die tijd is de vestiging flink gegroeid.
De veranderende markt en eveneens veranderende klantverwachtingen, brachten Auto Versteeg Buurman ertoe om haar dienstverlening verder verbreden. Deze verbreding werd gevonden in het label Vakgarage.
Per 1 juli 2022 werd de overname van Vakgarage Carhouse Lagerweij een feit en vonden de activiteiten én de medewerkers van Carhouse Lagerweij hun weg naar Vakgarage Auto Versteeg Buurman.
Met deze aanvulling hebben we een mooi team en staan we voor u klaar om in service, onderhoud, reparatie en verkoop van een nieuwe of gebruikte auto te voorzien.

Vakgarage Auto Versteeg Buurman is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage die deel uitmaakt van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Wij bieden samen met de andere Vakgarages een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Onze openingstijden
altijd bereikbaar

Werkplaats

Verkoop

Maandag

-

-

Dinsdag

-

-

Woensdag

-

-

Donderdag

-

-

Vrijdag

-

-

Zaterdag

-

-

Zondag

Gesloten

Gesloten

Werkplaats

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten

Verkoop

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

Gesloten